Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

maj 2022

Klassemesterskab Vallensbæk Sejlklub 2022

maj 21 - maj 22
Vallensbæk Sejlklub, Vallensbæk Havnevej 1
Vallensbæk Strand, 2665 Danmark
+ Google Maps

Vi er blevet tilbudt at Vallensbæk Sejlklub vil afholde vores klassemesterskab den 21. og 22. maj 2022.

Stævnet afholdes samtidig med at H-bådssejlerne sejler et H-bådsligastævne. De plejer at være 20-30 både, og i år sejlede de 10 sejladser på 2 dage! Vi kan sikkert bede om færre sejladser hvis det er det der ønskes.

Vi håber at mange har tid og lyst til at deltage, og vi skulle gerne forsøge at få mere end 10 både, så vi evt. har mulighed om at ansøge om et officielt DM i 2023.

Det ville være rigtig rart for både Vallensbæk Sejlklub og 806 klubben, hvis vi kunne få en tilkendegivelse om I har lyst til at deltage. Ikke en endelig tilmelding, men blot så vi har et lille overblik.

Vi vil opfordre Jer til at skrive en kommentar på Facebook indlægget, men hvis I ikke er bruger af Facebook kan I sende en mail til vores formand Søren på meinertsen.privat@gmail.com . Så lægger vi det på Facebook og her på hjemmesiden.

Læs mere »

august 2022

Øhavet Rundt – Thurø Sejlklub 2022

august 26 - august 27
Thurø Sejlklub, Gambøtvej 27
Svendborg, Danmark 5700 Danmark
+ Google Maps

I år afholdes Øhavet Rundt for 51. gang.  Som altid er der grillfest med musik fredag aften. Sejladsen starter lørdag morgen kl. 9. Der sejles en tur rundt om Tåsinge, Drejø, Skarø, Strynø mfl. En fantastisk tur i Danmarks bedste farvand. Der forventes som altid at 806 sejlere…

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder

Medlemmer af www.806.dk

Velkommen til Dansk 806 Klubs hjemmeside. Foreningen for alle 806 sejlere. Brug venligst menulinjerne for at navigere rundt på siden. vi håber at du vil melde dig ind, og være med til at gøre denne klub aktiv.

For at komme til forsiden, tryk på Dansk 806 Klub for oven på siden.

Ligger du inde med nogle foto, gode historier, trimfiduser, gode råd eller andet, så send det endeligt til webkoordinatoren.

Ønsker du at modtage en mail når der er nye indlæg på 806.dk, så angiv dit navn og din e-mail herunder. Du kan altid afmelde dig igen.

Loading

Seneste indlæg i køb og salg

DanishEnglishGermanNorwegianSwedish